lararforbundet.se - en webbplats för dina intressen och dina behov

2015-10-14
Lärarförbundets webbplats, lararforbundet.se ,är en helt unik upplevelse, byggd om från grunden för att vara en mötesplats för alla Sveriges lärare med möjligheten att få innehållet anpassat till dina intressen och behov.

Logga in på vår webbplats med ditt personnummer och medlemsnummer en gång och berätta för oss vad du jobbar med, var du jobbar och vad du är intresserad av. Hädanefter anpassas webbplatsen och blir en unik webb bara för dig med den information som är just den du behöver och vill ha.

lararforbundet.se dina intressen – dina behov!

81.267 views 2016-08-18

50.395 views 2012-10-24