Årsmötet för avdelningen Universitet och högskola

2016-03-01
Den 1 mars 2016 var det dags för det första årsmötet i Lärarförbundets nya riksavdelning Universitet och högskola. Årsmötet hölls via videokonferens på Lärarförbundets regionkontor över hela landet. Jobbar du på ett universitet eller en högskola? Då är du medlem i den nya avdelningen.
Johanna Jaara Åstrand, förbundsordförande, invigde årsmötet.

Under förhandlingarna, som inte webbsändes, valdes Mikael Forsberg till ordförande för avdelningen.

81.646 views 2016-08-18

50.821 views 2012-10-24